Akupunktur Borås

För en bättre påverkan på din hälsa

Energistudion – Soundhealing & Akupunktur i närheten av Borås

Varmt välkommen till EnergiStudion, ett meditationscenter i närheten av Borås. Vi erbjuder avslappnande behandlingar som balanserar upp och fokuserar på energin i vår kropp, för att öka din fysiska samt själsliga hälsa. Våra kroppar är uppbyggda av ett avancerat energisystem som har stor påverkan på hur vi mår och fungerar.

När energin får flöda i kroppen så bidrar det till att vår egna självläkningsförmåga ökar och hälsan förbättras. Våra behandlingar anpassas alltid utefter ditt tillstånd. Både med soundhealing och akupunktur kan vi behandla många olika besvär, såväl fysiska som själsliga. Du kan boka och läsa mer om våra behandlingar här.

Soundhealing

Med hjälp av vibrationer från gong, kristallskålar, vindspel, shamantrummor och klangskålar möts kroppen av vibrationer i olika frekvenser. Soundhealing är en metod av ljudterapi som används för att behandla en rad olika hälsoförhållanden och besvär. 

Akupunktur

Akupunktur är en behandling som medför en positiv påverkan på hälsan samt bidrar till en jämnvikt i kroppens olika funktioner. Med hjälp av akupunktur kan man behandla bland annat sjukdomar och själslig ohälsa. Vid akupunktur påverkas hela kroppen och inte bara ett specifikt område. 

Nöjda Kunder

Vi tar alltid hänsyn till dina önskemål och behov, det är du och ditt välmående som står i centrum. Vårt mål är att du efter ett besök ska känna dig helt nöjd med såväl behandling som bemötande. Vi välkomnar alla, oavsett om du befinner dig i Borås, Lerum eller någon annanstans.